Tuuti Piippo Django Dames -tapahtuman suojelijaksi

Toimittaja ja tietokirjailija Tuuti Piippo haluaa myös olla suojelemassa tapahtumaamme. Seuraavassa hän kertoo vähän itsestään ja siitä miksi kaltaisemme tapahtumat ovat hänen mielestään tärkeitä.  Hän lähettää myös viestin kaikille tapahtumaan osallistuville naisille!

”Olen toimittaja ja tietokirjailija, joka hurahti startupeihin viisi vuotta sitten ja päätyi sellaiseen töihin San Franciscoon. Ensimmäinen kirjani Kantapään kautta kertoi tunnettujen suomalaisten opettavaisista epäonnistumisista (Tammi 2012), ja toukokuussa 2015 suomeksi ilmestyvä Futuremakers kertoo teknologiaa rakentavien naisten tarinoita eri puolilta maailmaa. Olen tykännyt pelata videopelejä pienestä asti, ja opettelin HTML:ää 11-vuotiaana juuri sen verran, että sain rakennettua nettisivut lempibändilleni. Ne taidot auttavat edelleen, kun täytyy vaikkapa parannella firman blogin ulkoasua tai rakentaa omaa portfoliota.

Mielestäni teknologiassa ei ole mitään mikä tekisi siitä jotenkin enemmän poikien jutun. Toki koodaaminen ja sen opettelu on haastavaa, mutta se tekee siitä mielenkiintoista. Jos tulee seinä vastaan, aina voi kysyä neuvoa – joko kaverilta tai Googlelta. Ei ole montaa yhtä siistiä kokemusta kuin se kun pystyy itse rakentamaan oman idean alusta loppuun ja nähdä että se toimii. Se on mielettomän voimaannuttavaa!”

-Tuuti Piippo

Tuuti Piippo
Kiitos paljon Tuuti!

 

Julkaistu helmikuu 06, 2015 kategoriassa: Blogi kirjoittaja Django Dames