Django Dames 2016 on täällä!

Django Dames 2016 on vihdoin täällä!

Django Dames 2016 on vihdoin täällä! Django Dames 2016 järjestetään lauantaina 7. toukokuuta 2016 SparkUp Turun upeissa tiloissa Tykistönkadulla! Ai mikä ihmeen Django Dames? Jatka lukemista niin se selviää!

Sinun ei tarvitse osata, sinun tarvitsee vain haluta

Django Dames on toukokuussa 2016 toista kertaa järjestettävä, päivän kestävä ja maksuton koodikoulutapahtuma yli 18-vuotiaille tytöille ja naisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ohjelmoinnista. Tapahtuman tarkoituksena on tutustua hauskalla ja yhteisöllisellä tavalla ohjelmoinnin maailmaan. Me uskomme, että ohjelmointi on muutakin kuin poikien juttu, se kuuluu kaikille.

Koodikoulupäivä sisältää niin koodin opettelua, kuin yhdessä koettuja innostavia onnistumisen kokemuksia.

Koodia ja riemunkiljahduksia

Django Dames järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuoden helmikuussa. Tiesimme että kysyntää tyttöjen koodikoulutapahtumille on mutta ihmisten innostus yllätti meidät silti – saimme lopulta paikkoihin nähden yli nelinkertaisen määrän hakemuksia.

Innokkaiden koodioppilaiden lisäksi saimme runsaasti huomiota medialta. Vuoden 2015 Django Dames tapahtumasta kirjoitettiin muun muassa Turun Sanomissa ja YLE Uutisten verkkosivuilla. Lisäksi annoimme tapahtumasta radiohaastattelun YLE Uutisten valtakunnalliseen radiolähetykseen.

Mikä ihmeen Django?

Django on suosittu sovelluskehys joka on luotu helpottamaan web-sovellusten luontia. Sovelluskehys on yhtenäinen kokoelma tiettyyn aiheeseen liittyviä koodikirjastoja. Djangon tapauksessa tämä tarkoittaa muun muassa työkaluja HTML sivujen tuottamiseen sekä tietokannan käyttöön.

Djangosta löytyy kaikki, mitä ohjelmoija tarvitsee keskittyäkseen oman koodinsa kirjoittamiseen ilman perusteiden uudelleenrakentamista joka sovellusta varten.

 

Toivottavasti herätimme sinussa kipinän lähteä mukaan! Haku aukeaa perjantaina 11.3.

Seuraa Django Damesia Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä

 

Julkaistu maaliskuu 07, 2016 kategoriassa: Blogi kirjoittaja Django Dames